Home » Categories » Multiple Categories

My "www" Sharepoint works, but my Sharepoint domain "without a www" does not work. What am I doing wrong here?

This is a simply problem with your IIS host header (Alternate Access Mappings) file only. Please create a ticket via our Help Desk System and we will resolve the issue ASAP for you.

Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Related Articles RSS Feed
I cannot add any Sharepoint user. What should I do?
Viewed 1319 times since Wed, May 2, 2012
How can I have my SharePoint site restored on your server?
Viewed 1284 times since Wed, May 2, 2012
SharePoint 2010 Command Line to Remove or Uninstall a WebPart / Solution
Viewed 4931 times since Wed, Jun 20, 2012
How can I have my Sharepoint setup of your server?
Viewed 1367 times since Wed, May 2, 2012
Can I change my Sharepoint portal from root to other location, such as subdomain?
Viewed 1516 times since Wed, May 2, 2012
How can I get my WebParts installed on your system?
Viewed 1315 times since Wed, May 2, 2012
How can I enable the "Anonymous Access" for my Sharepoint portal?
Viewed 1242 times since Wed, May 2, 2012
I have registered for a SharePoint hosting plan, but I still cannot see my SharePoint site
Viewed 1281 times since Wed, May 2, 2012
SharePoint 2010 Command Line to Deploy or Install a WebPart / Solution
Viewed 6238 times since Wed, Jun 20, 2012
What is the procedure for you to install my custom webpart feature?
Viewed 1356 times since Mon, May 14, 2012